Wie was de eerste partner van Andre van Duin?

Wie was de eerste partner van Andre van Duin?

Martin Elferinkm. 2006–2020
André van Duin/Spouse

Wat is de leeftijd van Andre van Duin?

74 years (February 20, 1947)
André van Duin/Age

Wat is de echte naam van Andre van Duin?

Adrianus Marinus Kyvon (born Adrianus Marinus Kloot; 20 February 1947), known by his stage name André van Duin, is a Dutch comedian, actor, singer-songwriter, author, television presenter, television director, television producer and screenwriter.

Waar is Andre van Duin geboren?

Rotterdam, Netherlands
André van Duin/Place of birth

Waar is Andre van Duin opgegroeid?

Rotterdam, Nederland

Wie is Martin van Andre van Duin?

André van Duin (73) is zaterdag geëmotioneerd geraakt toen hij met Matthijs van Nieuwkerk (60) sprak over zijn overleden man Martin Elferink. Die overleed vorig jaar aan de gevolgen van botkanker. André was te gast in de uitzending van Matthijs Gaat Door, het nieuwe programma van Matthijs.

Hoe werd Andre van Duin bekend?

André van Duin (geboren in Rotterdam in 1947 als Adrianus Marinus Kyvon) is een Nederlandse komiek en cabaratier. Hij werd in 1964 ontdekt bij een talentenjacht, toen hij optrad als bandparodist. Hij is één van de bekendste die er zijn.

Welke ziekte heeft Andre van Duin?

Een aantal maanden later blijkt hij zelf ook de ziekte te hebben. Toch houdt Van Duin lang verborgen dat hij darmkanker heeft: “Je wordt meteen een zielig iemand als je dat gaat vertellen”, zegt hij.

Waarom heet Andre van Duin Kyvon?

André had zijn artiestennaam veranderd in Van Duin, omdat hij verwachtte daardoor bij het publiek eerder serieus te worden genomen. Zijn echte achternaam Kloot werd door hem en zijn vader echter ook als onwelvoeglijk ervaren en daarom in 1966 bij koninklijk besluit veranderd in Kyvon.

Waarom Kyvon?

In onze zoektocht naar de achtergronden begrepen we ineens waarom hij in 1962 voor een pseudoniem koos. De naam Kyvon heeft André namelijk pas vier jaar later officieel gekregen toen zijn vader de familienaam bij de gemeente (Rotterdam) liet wijzigen. Tot 1966 heette Adrianus Marinus namelijk ook geen Kyvon.

Waar is André van Duin opgegroeid?

Waar woonde André van Duin in Rotterdam?

Tot zijn achttiende woonde van Duin in de Rotterdamse volkswijk Delfshaven.