Van wie is het PSV stadion?

Van wie is het PSV stadion?

PSV Eindhoven
Philips Stadium/Owners

Wat mag je meenemen in het PSV stadion?

Ter controle kun je bij de ingang gevisiteerd worden door veiligheidspersoneel. Hierbij wordt gekeken of je in het bezit bent van verboden of ongewenste goederen. Het meenemen van grote tassen; rugzakken en waardevolle goederen zoals laptops is niet toegestaan.

Hoeveel mensen kunnen er in het Philips Stadion?

35,000
Philips Stadium/Capacity

Is het PSV stadion overdekt?

Doel was een stadion te bouwen geschikt voor 26.500 toeschouwers. De renovatie werd gestart in 1969 en als eerste werd een overdekte en verwarmde staantribune opgeleverd, vak L, oftewel de L-Side. De uiteindelijke verbouwing was in 1977 voltooid met de oplevering van een nieuwe hoofdtribune.

Hoe oud is het stadion van PSV?

1121910
Philips Stadium/Age

Hoeveel uitvak PSV?

Het uitvak van PSV biedt plaats aan 1.600 toeschouwers en is flexibel in te delen.

Hoeveel zitplaatsen heeft het PSV stadion?

35.000

Heeft het PSV stadion een dak?

Wegens betonrot in het dak moest de zuid-tribune eind jaren 80 na tien jaar alweer verbouwd worden. De funderingen en een deel van de tribune bleven behouden en er werd meteen een begin van een tweede ring op gebouwd.

Hoe groot is het stadion van PSV?

151 ft
Philips Stadium/Height

Hoeveel toeschouwers kunnen in het PSV stadion?

Philips Stadium/Capacity

Plattegrond van het Philips Stadion. Het Philips Stadion heeft een capaciteit van 35.000 zitplaatsen. Van de ongeveer 30.000 beschikbare tribuneplaatsen voor PSV-supporters is het grootste deel uitverkocht met Seizoen Club Cards.

Kan het dak van het PSV stadion dicht?

Het is één van de twee stadions waarvan het dak dicht kan, en het enige stadion van ons land met een veld dat naar buiten gereden kan worden.

Hoeveel supporters bij PSV Midtjylland?

De 30 mooiste beelden van een bijzondere avond in Eindhoven Het Philips Stadion kolkte opnieuw. Evenals twee weken geleden tegen Galatasaray was er weinig te merken van de bezoekersbeperkingen. 23.500 supporters zagen PSV over het veld vliegen tegen FC Midtjylland. De dertig mooiste beelden van een avond vol energie.